Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lämnat dig.


Mina döda händer

vilar i ditt knä.

Så ont det gör min Älskling

att du inte såg

när jag försvann.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 564 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-06-15 21:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-22

  Lehva VIP
Fantastisk...den sparar jag.
2014-06-19

  Manal
Rakt in i hjärtat
och vilket avslut...
2014-06-17

  Hans Christian
Mästerligt min vän! Bokmärkes :o)
2014-06-16

  Blåbäret
Grymt. Grymt bra.
2014-06-16

  micke marin
Jaa va bra. Den tar ett tag liksom att ta in. Och man ser två människor med ett oöverstigligt mellanrum... två skilda världar. Typ.. Jo.
2014-06-16

  SpamPippiL VIP
Nu bölar jag igen.
2014-06-15

    ej medlem längre
Oj vad läckert!
Allting sägs mellan raderna i den här dikten.. Skickligt!
2014-06-15

    Lars Gullberg




Ordens bildkonstnär no.I

Dina suggestiva tavlor
de torkar nog aldrig

Penslarna är dina mansobjekt

färgen ditt blod
2014-06-15

  Ola Rydberg
starkt
2014-06-15

    ej medlem längre
har han någonsin
sett att ni var i
samma rum
- är en fråga
från ett annat håll
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja