Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle göra det igen. Om jag kunde.


-Det är något tragiskt och sjukt
över dig sa mamma
och fimpade ciggaretten
i syltkakan.

Kallt och korthugget.

Klockan 13.26
Sköt jag henne i skallen.

18.52 sköt jag mig själv.








Fri vers av Maria Natasja
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-21 17:46



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hela tiden har jag undrat
när dessa rader skulle skrivas

Det är så tyst ute i trappen.

Och jag läser en poet som är en laddad revolver

Sexigare än så blir det inte
så jävla häftigt du skriver

Du beskriver konstnärligt och utförligt hela den förbannade sinnessjuka världen och dess tillstånd


2014-06-22

  Connie
Wow, vilka brutala krafter du försitter. Gillas skarpt!
2014-06-22

  micke marin
Gillar tiden som hinner passera...
och alla tankar där
innan slutsats

Poesi och inte verklighet vill jag ändå säga som den scout jag är :-)
2014-06-22

    ej medlem längre
Och ändå skriver du så bra??? (Sorry, kunde inte låta bli) Skämt åsido, det är en urstark och mörkt urtjusig skildring av nattsvärta du ger oss här.
2014-06-21

  Lehva VIP
Så mycket hopplöshet. I litet antal rader. Extremt. Och snyggt.
2014-06-21

    ej medlem längre

Starkt och brutalt bra skrivet
känns ordentligt inom ...
2014-06-21

  Busstationen
Brutalt bra text!
2014-06-21

  kerstin skriver VIP
brutalt koncist
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja