Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och nej, jag ångrar inget. Aldrig.


Jag har dödat mammas hjältar.
En efter en.

injicerat, huggit
strypt och
lemlästat.

Utan paus.
Utan nåd.

Jag har höjt volymen.
Dränkt motorsågen och
försökt återskapa deras
skrik.

La la la...

Ljudet utav tappade
stålverktyg på källargolv

klingar underbart
när vuxna män

vaggar sig själva till döds.










Fri vers av Maria Natasja
Läst 866 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2014-06-22 13:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Din röst så saknad. Älskar varje rörelse här.
2020-12-01

  Hon kallar sig poet VIP
...en lemlästande text.... av bra-ig-het. Jag bugar, niger och....lär mig. Tack för bra text!
2020-11-16

  Judas Ekholm VIP
Den vackraste vreden jag läst på länge. Brutalt starkt och stilrent.
2015-10-28

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Du kan beskriva ljud så
att man måste hålla för öronen mitt i tystnaden
2015-05-26

    ej medlem längre
En dikt som får mig att förstå mycket Utmärkt!
2014-07-07

    ej medlem längre
Grymt. Fortsätt så...
2014-06-27

    ej medlem längre
Denna gillade jag. Tuff!!
2014-06-25

  Connie
Wow, vilket fackeltal!
2014-06-22

  Oscar E Quinn
Så! Älskar när du skriver så här , med passion!
2014-06-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
femme fatale
we love you until death
2014-06-22

  micke marin
Skoningslöst..
vilka är dessa hjältar undrar jag som läser.

2014-06-22

  Tiger Flowers
Så starkt!

2014-06-22

    Lars Gullberg




Du revolterar kvinnors vrede

revolterar vill säga utifrån tidens gång och det som varit. Det är genialt Det gäller att se bakom dina rader. Många som inte lyckas ser nog bara våld och destruktivitet. Men jag kan se hur du faktiskt håller brandtal Maria
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja