Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutänden är det alltid jag som sårar dig.



Dansar utmanande mot din droppställning.

Gnider mig varm mot iskallt stål.

Förlåt att jag hånler åt din oförmåga.

Du

ler inte Alls.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-22 22:36



Bookmark and Share


  hawkeye
Du är bäst bäst bäst!!!
2014-06-24

    ej medlem längre

Du är grymt bra ...
2014-06-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
han kreverar där, i sin innerliga kåthet
2014-06-22

    ej medlem längre
Beautiful, sexig, kaxig och oerhört underhållande
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja