Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fan ska jag vara då?!


Jag har försökt vara allt
för din skull.
Sexig.
Kåt och
förförisk.

Men "Normal"sa du
var inte min starkaste sida.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 453 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-22 23:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du ska va generös!
2014-06-23

  Glitr
"Onormal är det nya normala"
Även om man slår knut på sig själv för sin partners skull emellanåt.
Men. Du är viktigast i din värld!
Kram
2014-06-23

    Lars Gullberg
Du är antagligen nån helt annan bakom dina underbara föreställningar fan du e ju konstnär men folk tror att detta forum e nån sorts självmedikanment psykakut ETC ETC
2014-06-23

    Lars Gullberg
En massa tyckande som vanligt på den här sajtern

Suck
2014-06-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
var allt för din egen skull, när du är som du är, då är du ju normal, enligt din normalitet, vadan nu detta än är
2014-06-22

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker nog att du ska vara precis som den du är!
Om den som fått uppleva dessa dina försök inte varit nöjd med vad den fått av dig - så kan den knappast varit värdig att ens få komma i närheten av dig!
2014-06-22

    ej medlem längre
Vem fan är normal egentligen?
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja