Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Gud! Min Hämnd kommer Att bli vacker.


Oavsett

Om du är redo eller ej.

Jag har Avslöjat ditt namn.

Och de hungriga hundarna


har vaknat.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 584 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-23 09:44



Bookmark and Share


  Tiger Flowers
Håller med Skitgubben!
2014-06-23

    ej medlem längre
Fan så bra!!
2014-06-23

    ej medlem längre
över glupska käftar..färdas hämndens
mörka himmel..bra!!
2014-06-23

  SatansSon VIP
du är bra go.hämnden är ljuv.
2014-06-23

  SatansSon VIP
den här ska dit upp bland uppmärksammade så sant jag har gud med mig.
2014-06-23

  SatansSon VIP
den här ska dit upp bland uppmärksammade så sant jag har gud med mig.
2014-06-23

  SatansSon VIP
jag har matat katterna. de är redo.
2014-06-23

  SatansSon VIP
jag har matat katterna. de är redo.
2014-06-23

  SatansSon VIP
jag har matat katterna. de är redo.
2014-06-23

  micke marin
Det är som att gå på gröna lund och åka någon livsfarlig karusell haha. Kittlar dödsskönt i kistan men det är förhoppningsfullt ofarligt ändå att läsa :-D
2014-06-23

  micke marin
*ler och skrattar* vilka bilder jag får..
Gläfsande bestar med saliven stänkande
och "du" håller dom hårt kopplade än,
men strax...
2014-06-23

  Night Soul Woman
En dikt som hjälper andra uppleva lättnadens suck? Det kan vara så.

Dikten påminde mig om en låt: "In my room I have dogs they do as they are told" från Let armies Loose, Bertine Zetlitz

och du har glömt skriva N i ordet hämNd bara det:)
2014-06-23

  Connie
Jag kastar mig över dina alster som en hungrig hyena! Jag är har länge letat efter sådana här texter!
2014-06-23

    ej medlem längre
Ooooh! Denna gillar jag väldigt mycket. Mörk...
2014-06-23

    Lars Gullberg




Den eviga natten är vacker

låt de med förbundna ögon långsamt gå mot avgrunden

The dogs wainting


2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja