Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tig och ligg med mig.


-Man kan inte rida bort ångest
sa han och drog bort en
hårslinga ifrån min panna.

-Inte? viskade jag och la hans
händer på mina höfter.

-Jag vet inte ens vad du heter
fortsatte han och stillade mina rörelser.

Som om det skulle vara viktigt att veta.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 778 gånger och applåderad av 47 personer
Publicerad 2014-06-23 22:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Träffsäkert och könsobundet. Så djävla snyggt helt enkelt.
2014-06-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
fri barbacka ridning, befriande som så för gudinnan i vart väder, vi alla för dig står
2014-06-25

  Eden Halvorsen
Känner igen det där väldigt väl. Men starkt skrivet :)
2014-06-25

    ej medlem längre
Snyggt disponerat.
2014-06-24

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-24

  Tiger Flowers
Eller hur!? igenkänningsfaktor!
2014-06-24

  Stigi Skog
Vågat, modigt och det kan säkert vara sant ibland. Har hänt att jag varit där.
2014-06-24

  Anya VIP
Bra gestaltning. kort men med många bilder. skickligt och tänkvärt innehåll!
2014-06-24

  Connie
Fan så bra, rena knockouten!
2014-06-24

  Tess74
Å så fantastiskt jävla bra!!! Älskart!
2014-06-24

    ej medlem längre
spektakulär!
2014-06-24

    ej medlem längre
Jag klär den här texten i underkläder av siden. Tar den med mig en våning upp och älskar i några timmar framöver.. Är det ok?
2014-06-23

  Hans Christian
Kan inte uttrycka det bättre än vad Ulf Claesson skriver. Ett underbart litet mästerverk att bära med sig :o)
2014-06-23

    ej medlem längre
Den där...satt som en kyss på själen!! Vilken sanning! Vilken text, så rikt på insikt i sitt korta format. Den här tar jag med mig i livet!!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja