Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste känslor vara inblandade i precis Allt.


-Om du värderar dig själv Maria sa min
psykolog och tittade intensivt på mig.
Försök då att känna efter
vad det Är DU vill. I Ditt liv.

Jag satt tyst en stund och log under
lugg. Lutade mig bakåt tills jag kunde
känna munbollen skava i bakfickan.

-Ska vi Knulla?






Fri vers av Maria Natasja
Läst 452 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-06-24 12:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hade varit intressant att få höra vad psykologen svarade då frågan i sig är verkligen öppnande för att gå vidare
2014-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
man älskar dig
man vill knulla dig

man vill bli knullad av dig
2014-06-25

    Lars Gullberg




Du är såå besvärlig Maria

Tänk hur världen skulle se ut

Rebelliskt som fan
2014-06-25

  Rebella
Sista stycket och sista raden...helt klockrent...gillar skarpt

applåderar stående..=)
2014-06-25

    ej medlem längre
Haha!
Humor utan att humorn tar över... Riktigt snyggt avvägt! Och skrivet!
2014-06-24

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-24

  Tiger Flowers
Sorg och humor! så smart
2014-06-24

    Jag är fan större än Sartre
Humoristiskt snusk!
2014-06-24

    ej medlem längre
En orgasm om dagen är bra för magen

Ok, en bra dikt. Som vanligt
2014-06-24

  Night Soul Woman
baaahaha som att ha håll käften i fickan:D och: "jag vet" vilken medicin jag behöver: orgasmen Du med(psykologen)

Nåja enligt vetskapens språk botemedlet som funkar för dig och skurken(enligt rubriken) är bland annat oxytocin

Man kan krama sig själv och/eller klappa hunden eller katten och då får man oxytocin:p :) mindre tidskrävande;)

Men när jag läste: "Ska vi Knulla? " det låter som om du tar mammans roll som säger till barnet: ska jag blåsa bort det onda?

Skitkul text:D
2014-06-24

  Connie
Hahaha, igenkännande! Helt galet bra skrivet! Precis så var det för mig också ;)
2014-06-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ÅÅ
varför finns det bara Applåd att trycka på här.
Som om en kompis skriver på facebook att han fått MS och så får han 36 Gilla.
Tänkte även på konstläraren som sa: idag tar vi bort den viktigaste färgen och provar om vi kan hitta ett nytt sätt att uttrycka sin styrka på.
2014-06-24

    ej medlem längre

Jag finner inga ord
Grymt ... bra ....
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja