Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där som eldflugorna landar.


Förlåt att jag inte grät
när dina barn
brann
likt midsommar-
stänger
i skymningen.

Men.
Jag antar
Att dikterna jag skrev
i luften
Just Då.

På något sätt var viktigare.









Fri vers av Maria Natasja
Läst 332 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-06-25 08:21



Bookmark and Share


  micke marin
ensamhet, ser jag... Eldflugorna ser och landar...
2014-06-25

  Tess74
Grymt bra! Jag skrattar och hänförs
2014-06-25

  Oscar E Quinn
Åter igen! Enastående
2014-06-25

    ej medlem längre

Grymt bra skrivet som vanligt ...
2014-06-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha suverän
2014-06-25

    ej medlem längre
Oj.

Oj..

Oj...

Så otroligt bra på så otroligt många plan...
2014-06-25

  gunnnar nylund VIP
Åååh fy... dig skulle jag inte våga möta en mörk natt i en återvändsgränd!!
Hi, hi, hi!!
2014-06-25

    ej medlem längre
Älskar denna svarta humor! Grymt bra.
2014-06-25

  Tiger Flowers
Som vanligt lika bäst och tänkvärt!
2014-06-25

    ej medlem längre
Starka ord!
2014-06-25

    Lars Gullberg

Du tänder en poetisk eldsvåda
och kastar dikter rakt ut i luften.

"På något sätt var viktigare..." Kan någon förstå innebörden av denna rad är hon redo att revoltera:

Sååååå Braaaaaaa !!!!

Så förbannat jävla helvetes är du

Just för din framhållning

Just för det du står

Är du

Vackrare än så blir det inte

Anarquia Paz Amor





2014-06-25

    ej medlem längre
Wow. Brutalt humoristisk
2014-06-25

  Hans Christian
Vet inte om det är olämpligt - men jag smålog faktiskt när jag läst denna dikt! Du avslutar ju alltid så underbart/skickligt! :o) Tack för dagens första leende Maria! Allt gott till dig!
2014-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text.
Sätter igång tankeverksamheten.
2014-06-25

    ej medlem längre
Bra!! gillar denna..
2014-06-25

  SpamPippiL VIP
Dagen är räddad. Den Mariadosen räcker länge. Täcker in hela känsloregistret.
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja