Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skäms inte för mitt liv.


Jag röker förmycket
jag vet.
Sjunger för högt
och ligger med alldeles
för många
konstnärer. Säger dom.

Men jag har normala
dagar också. Som andra
människor.
Där jag rör vid mig själv
lagom mycket
och slickar
på våtrumstapeten
samtidigt.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 330 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-06-26 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var fin Maria.. Mycket fin! :)
2014-06-26

  Tess74
Fullt normalt enligt mig iaf :)
Gillar! Du skriver så mycket som är igenkännande för mig
2014-06-26

    Lars Gullberg
Ingen kan någonsin bryta en poets principer
det vore att ta ifrån henne hennes huvud

Norm är vårt älskade hatobjekt

väck de döda åter och världen blir aldrig någonsin mer lik
2014-06-26

    ej medlem längre
Säger dom.

Underbart. Bra liv. Bra text!
2014-06-26

    ej medlem längre
Jag har väl likartadde problem men ligger inte med nån(Ännu) :)
2014-06-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
det översta lät som normala dagar det med, åtminstone sköna och trevliga sådana

mer sådana, mer sånt.
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja