Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex kostar inget. Kärlek gör.


Du springer emot mig
som ett viljelöst
12 stegs program.

Som en dyslektiskt
bokstavskombination
med felstavat förflutet.

Jag orkar inte rädda dig.

Men
Jag kan ge dig
alkoholfri Lapdance.
Gratis.

Barnfria veckor.

Utan att stamma kärlek.














Fri vers av Maria Natasja
Läst 444 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-06-28 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den andra versen är så otroligt bra formulerat,,,, perfekt
2014-07-02

    ej medlem längre
Löftesrikt om att bara...ta emot!!! Det som erbjuds. Utan krusiduller, utan krav, utan konster. Bara...you know..lev!!
2014-06-28

  Samuel_
Not bad!
2014-06-28

    ej medlem längre
Fan va läckert!
En springa ljus i ett vemodigt mörker..
2014-06-28

  Connie
Ännu en av dina fantastiska texter som vrider min hjärna flera varv!
2014-06-28

  Tess74
Fantastisk text med så mycket bakom
2014-06-28

  Tiger Flowers
Den här gillar jag skarpt. Vemodig
2014-06-28

    ej medlem längre
orden flyter fint!
2014-06-28

  Night Soul Woman
Ja, men det är kärleken till dansen och musiken som får dig att vilja röra din kropp samt viljan att skapa en bättre stämning(för dig själv) inget personligt;)Fint skrivet åh och den som kommer dricka ihjäl sig?

...
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja