Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör ont.


Jag är laglös i min egen tambur
och
Vart du väljer att ligga med mig
spelar mindre roll.

Ingen alls. Egentligen.

På mitt golv
I min hall
Byggs ingen framtid
Jag äger inga himlar.

Här finns sorgflor som bäst
svart och sprött
Vilket du igenom
kan äta mig
drömlöst.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 428 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-06-28 13:45



Bookmark and Share


  hawkeye
Magisk....
2014-07-02

  micke marin
Det gör så ont... så ont..
och ändå kan man bara ge sig..
Mycket bra skrivet Maria Nastasja.
2014-06-30

  Maria Zena Viklund
grymt!
2014-06-29

  Schackpoeten VIP
och ett par rosa Foppatofflor ! :-)
2014-06-29

    ej medlem längre
Du är så cool. Sexig text !!
2014-06-28

    ej medlem längre
"Jag äger inga himlar"

Kungligt!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja