Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Hej dr Lindgren.


"Sjukare än någonsin"
skrev läkaren på mitt intyg.

Fan vad skönt Att bli bekräftad.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 535 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-06-29 18:47



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tack Maria för det skrattet!
2014-07-01

    ej medlem längre
Ha ha ja!"
2014-06-30

  Lili Samuelsson VIP
åh, du och de lindgren :)
2014-06-30

  Night Soul Woman
Ah som om ni kände varandra sedan dagen du föddes:)
2014-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
2014-06-29

  Ingmar Hård VIP
Dr Lindgren är numera en litterär person, Maria.
En djupanalys av hans psyke vore intressant att ta del av.
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja