Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dikt.


Det är borta nu

skrattet

händerna.

Märkligt hur man inser
såhär i efterhand

Att även prasslet ifrån

en morgontidning har sin

charm.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-30 18:58



Bookmark and Share


  hawkeye
Du skriver så bra min vän...
2014-07-02

  Hans Christian
Dikten är så mjuk och melankolisk. Och slutar så bra som bara du kan. Njuter.
2014-07-01

    ej medlem längre
så tyst det känns här..i texten..fint.
2014-06-30

    Jag är fan större än Sartre VIP
Söta du, inte har du väl gått i väggen?
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja