Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig med dina vingar.

Fjärilars sköra styrka
binder mig, berör mig
Snälla, berör mig
med dina vingars slag
Flyg ut i natten
och glöm bilderna i mitt huvud
göm bilderna
glöm
SNÄLLA (hjälp mig att glömma)

Sänk din gloria över barnet
Beskydda med kärlekens murar,
beskydda med dina andetag,
skydda fostret
Ge det vatten, ge det liv
(ge mig liv)

se
Se
SE
Varför ser du inte?
Se ansiktet som det är
se bortom skuggan
SE
det som inte syns

Stanna
Gå inte ifrån för min ensamhet
Slut dina vingar om mig
och ge sömnen vila
Ge
det du aldrig gav

Vänta.
Så länge tystnaden väljer att stanna
- stanna du också

Överge inte
det övergivna

Bär barnet
som det behöver bäras




Fri vers av Linda A
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-04-01 08:25



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet min vän! Du får till det så bra med orden! Bokmärker denna! En femma får du också utav mig! Kramar i massor till dig!
2006-04-01

  Ingrid Nilsson
En innerlig bön till änglarna om beskydd och tålamod.Intressant med koppling till fjärilar,som brukar få symbolisera själen. Visst har de styrka,fjärilarna,i sina spröda vingar.
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A