Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden säger allt.


Det är som när orden kolliderar i gränslandet
mellan dig och mig.

Ingenting blir egentligen sagt.

Inte mer än andetagen du stönar fram

i mitt döva öra.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 589 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-09-10 23:33



Bookmark and Share


  micke marin
Jag tar det nästan personligt när du skriver. Som om du skrev direkt till mig. Läskigt ju.
Vågar fan inte läsa.
2014-09-14

  Lars Hedlin
Verkligen bra skapat!
2014-09-11

    ej medlem längre

Kanonbra!

Så härligt att läsa dig igen!
Varmt välkommen tillbaka bästa Maria!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja