Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort brev tilll nervklen moder.


Mamma
dina söner har dött
och pappa knullar grannfrun
i radhuslängan bredvid.

Själv sitter jag och drar trådar
ur ögonen, tålmodigt.
Oftast flera timmar i rad.

Tänkte du vill veta.
Det.

Annars händer inte så mycket här.
I verkligheten.

Hon är rödhårig förresten. Nämnde jag det?
Hon,
horan pappa ligger med.

Ses på onsdag.

/ Maria.










Fri vers av Maria Natasja
Läst 588 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-09-29 00:35



Bookmark and Share


  hawkeye
You'r the beast...sorry, the best!! :)
2014-10-06

  Connie
Alltså detta är så bra!
2014-09-30

  Ingmar Hård VIP
Du spar då inte på krutet.
Din vassa penna skär genom kött och blod.
Chapeau!
2014-09-29

  Lars Hedlin
Stark som bara fasen.....
2014-09-29

    ej medlem längre
den här hugger djupare än en välslipad yxa,,,
det brinner och flammar om dina ord.
2014-09-29

    ej medlem längre
Ännu en brännande text om en brutal verklighet för många... Applåd!!
2014-09-29

    ej medlem längre

Dina texter är grymt bra ...
så även denna ...
2014-09-29

  Peter Stjerngrim VIP
Ja, vad skulle vi göra utan alla våra små kära barndomsminnen ... (ironi)

2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja