Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misshandel


Tro på mig...

Livet är hårt ibland...

Människor har så många åsikter
ser ner på den som inte klarar sig
den som till slut ber om hjälp

Människor dömer fast dom inget vet...

Vi klagar på att Sveriges lagar inte täcker våra behov
sen när lagen verkligen träder in då kan ingen förstå

Alla döljer vi något i vår garderob
vissa saker är tabu
får aldrig sägas utan göms undan i en vrå

Läser vi samma sak i tidningen ja då slår vi bakut
stackars människa hur stod hon ut?

Är den tidningarna skriver om någon vi känner igen
då slår vi på den som inte orkar mer som begärde hjälp

Lev någon annans liv innan ni dömer någon vän

Hur skulle ni själv agera om någon gjorde er till någon ni inte ens själva kände igen?




Fri vers av Suss Petersson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 17:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och inlevelsefullt..varm kram!
2014-11-23

  nickenyfiken
va go du är min fina vän gillar de du skriver kram
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson