Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å vad det spritter i solen...

Känner ni solens strålar

hur dom finns där så vi kan vakna

sträcka på oss och säga

"Livet är så härligt att leva"




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-15 11:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så! Bra
2015-02-15

  Rise Little One
Så skall det låta <3
2015-02-15

  Lars Hedlin
Jag sluter mina ögon och känner :) Underbart <3 kram :)
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson