Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt beslut!

Lyssnade på mitt inre

 tog min egen väg ur

 

Ett beslut jag aldrig ångrar

trots motsägningar av svek

 

Vad andra viskar bakom min rygg

 

Det skakar jag av mig 

skrattar åt dom i mjugg

 

Beslutet är fattat

på omedelbar verkan

räddade det mitt liv

 

Nu stänger jag dörren till åklagare

går vidare mot nya perspektiv

 

Fullbordade det jag ansåg var rätt

jag sjönk men vaknade kastade mig ut

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-12 18:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inre styrka, i bevis. Bra
2015-02-24

  Lars Hedlin
Bra att du funnit styrkan i just detta..kram
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson