Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lämnar jag!

Nu lämnar jag landet 

en ensam ö

går emot livet

det som har gömts i snö

 

Nu ler jag åt världen

ser människor gå förbi

leende säger jag orden

solen har kommit så nu är jag fri

 

Så ett nytt liv nalkas

fyllt av glädje spratt harmoni

mitt i det finns jag 

där kommer jag förbli




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-12 18:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kraamar om dig varmt!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson