Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det även någon för mig?

Just nu behöver jag kärlek

en trygg famn som vaggar mig fram

fyll utav värme som lägger sig över min frysta barm

 

Just nu behöver jag närhet

någon som säger att detta är framtidens land

ett bestående mirakel som visar mig vägen till hemmets band

 

Finns där ute värd min ömhet

någon som vill segla bestående på livets vågor med mig

Stig ur skuggorna skrik över vågorna

jag längtar så efter dig.

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-07 22:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i inlevelse och längtan! Och ja det finns kärlek för dig vännen..var mkram <3
2015-02-08

  stig wikman
LJUVLIGT SKRIVET.

( jo , jag finns , men ? )

KRAM Å APPLÅD.
2015-02-08

  Rise Little One
En fin längtan i klart språk!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson