Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många tyckte första delen på en av mina dikter var så fin..så jag klippte ut den och låter den få st själv.


Ensamhet

Att känna ensamhet mitt bland vänner

deras dörrar står alltid på glänt

men tyngden av sorg får mig att stanna

min egen dörr förblir stängd




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 393 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-10 14:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känslan som berör djupt inom! Varm kram <3
2015-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson