Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övriga änglar som är min vän!

Jag är så ledsen att jag inte finns

att jag sviker er , inte minns

 

Mitt huvud sprängs av allt som var

så mitt minne svävar instägd i sakrofag

 

Allt gammal yr  ,far runt

den tar upp min tid med att prata strunt

 

Ibland så slipper jag ut

vissa stunder tror jag det är slut

 

Sen dyker känslan upp igen

binder upp mig slagen igen

 

Tro inte att jag glömmer helt bort

det är mina vingar bär mig till glömskans port

mitt hjärta finns bor kvar

er värme lämnar aldrig mig

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-24 00:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej allt gott...
2015-02-24

  Lars Hedlin
Ibland behöver man tid för sig själv vännen..Kramar om dig varmt!
2015-02-24

  Rise Little One
Vi finns för varandra i digitala världen ...
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson