Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vackert skådespeleri..

Morgonen gryr men mina ögon är blinda

solen glittrar mot snön som bländar

träden står vita likt änglar så vackra

 

Genom mitt fönster ser jag snö stjärnor falla

där vandrar kärleken sida vid sida

i ett vacker skådespeleri inte till för alla




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-08 15:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart skriftat! Gillas mycket! kram
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson