Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt...räcker inte alltid!

I mitt hjärta finns en sorg som gömmer sig så hårt
att inte jag ens minns vad det är jag borde minnas

I min själ finns det öppna sår som inte vill läka
inte ens en suck av välbehag får dem att blekna

I min verklighet jagas jag dag och natt av det du gjorde mig
mina egna ord kan inte ens få allt det att vekna

Dina ord om min egen skuld fortsätter att leva
trots att andra ser allt i en annan vision
ser jag fortfarande mitt liv genom ditt trots min streva

NÄR SKA JAG KUNNA FÅ LEVA!




Fri vers av Suss Petersson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 19:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Starka känslor...bra skrivet...
2014-11-25

  Lars Hedlin
Så stark och känslosam!
2014-11-25

    ej medlem längre
Du räcker mer än väl till!!
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson