Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om...

Om livet vore en regnig dag
skulle vi skydda oss mot det blöta

Om livet vore en solskens dag
solade vi oss i solens härliga strålar

Om allt vi gör spirade som vårens blommor
då fanns alltid skäl till att fortsätta leva

Nu känns det som en kall vinterdag
när mörkret lagt sig över själen
livet har gått till ide i väntan på friden




Fri vers av Suss Petersson
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-24 19:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Bra beskrivet...vemodigt längtansfullt...
2014-11-25

  Lars Hedlin
Vemodet starkt i bland men.Värmen är aldrig långt borta..här kommer den med en kram ;)
2014-11-25

    AgnesKenshin
jaaaa, som om även vi borde gå till ide likt björnen!
2014-11-24

    ej medlem längre
Här vilar ledsamhet..och hopp!
Uti ide! Kram
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson