Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ett rum

en sida är svart
den andra vit

vid den väggen jag står
är allt målat grå

en vägg har en dörr
den mot livet utan skuld

där är alla är värda guld
men du står för nära den

längst golven finns en lerig väg
sprickan i taket dränker den

jag vill bara ut
mot livets slut
men ändå önskar jag dörren var närmare




Fri vers av Suss Petersson
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-26 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm..vemod och en viss desperation...

skulle önska: vid den väggen jag står
är allt målat grå (tt)

fin text!
2014-11-29

  Lars Hedlin
Vemod och längtan i texten som berör det innersta! Kram
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson