Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ångest..

I mörkret dansar tankarna
ballerina virvlar i dess skuggor
runt runt i musikens melankoliska toner

Natten breder ut sig i vågorna
dansande mot horisontens svaga ljus
sökande sökande efter vraket i havets djup

I rummet en svag siluett i ljusets sken
böjd över kuddarna
tröstande tröstande sin egen själ

Den svarta nattens dimma smyger fram
längs vägarna skjuter den sin ångest
mörk lägger hoppets väg






Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-29 02:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör! Varm kram till dig!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson