Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pirayan...

att kärleken
så vacker
skimrar i det vackraste ljuset
dansar bland slöjorna
ger värme åt varje själ
en av det viktigaste i våra liv

kan knäckas så brutalt
bli något fult
något brutalt
lika svart som djupet i ett svart hav
där pirayorna bit för bit tar dit liv
tills du krälar runt i stoftet
av ett bränt magasin

Askan ligger som ett monument
ett bevis på all strid
som bara frätte bort de vackra
gav den bittra smaken liv

det är allt som är kvar
inte mitt val
men mitt samvetskval
en ombyggnad som kommer kräva
att andra människor får ta vid
ge av sig själva
trösta mitt hjärta
en knäckt människas liv






Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-03 02:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Jaa, vi behöver varandra...ena gången du, andra gången jag...berörande text...
2014-12-04

  Lars Hedlin
JA så lätt kan det knäckas tyvärr..men det finns hopp om livet altid..kram
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson