Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap som gråter...

Måste man gråta öppet
måste man visa sin sorg

Måste man gnälla ljudligt
skrika ut hur man mår

Räcker det inte att förmedla
säga rakt ut som det är

Kan man inte bara få förneka
en stunds vila från det som knäcker min själ

Måste jag tjata ständigt
mala i samma gråt

Kan du inte bara lyssna
mitt hjärta går i moll

Måste jag repetera
ta om allt om om igen

Jag vill bara du ska visa
att du är min vän

Vill du inte bara låta mig
vila här hos dig en stund




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-12 06:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Slutet på din dikt säger allt...det är bara det som behövs...berörande...
2014-12-12

  Lars Hedlin
Ibland behövs bara att man finns där för sin vän och lyssnar och kanske bara sitta i tystnad och finnas där..kram
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på.
Ibland behövs inga ord.
Kroppen talar sitt tydliga språk.
2014-12-12

  Rise Little One
Det finns olika typer av vänskap - bra. dålig eller mittemellan...
2014-12-12

    ej medlem längre
Berörande..
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson