Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Jekell and mister ....

Vad har jag gjort för att leva i misären
vad har jag gjort sjukdomarna tar inte slut

Tjusex månader vilse
i sjukhusens atmosfären av sjuklighet

Varför drabbas jag av en människas inre lek
där hårda ord löses med fysiskt svek

Sex år i förödmjukelse
krusande varje steg men ändå kränkt i svek

Det är inte jag som har huvud rollen
utan ordnar upp kring vanhedern
rädd för att du ska bli kolerisk
innan du landat i sömnen ned

Jag kämpar med att glömma vardagen
villa bara minnas vem jag är med någon som mig ser.




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-12 22:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ser och känner..kram
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson