Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest, en låst dörr.

Stressen lägger sig som ett troll längs runt min midja

skynda skynda tiden börjar lida

Mitt inres hjärte blir tung av att veta

nu nu du måste streta

Bly tunga steg vill åt ett annat håll

händerna saknar helt kontroll

protesten i ådrorna flyta

nej inte nu jag vill så gärna hinna

Kroppen skriker av att inte orka så brutalt

du stannar upp livet är så brottsligt totalt

tiden har runnit ivög nu kommer ingen att hinna

 

Ångestens droppar når din panna

livet har stannat du kommer försent

nu är det skit det samma

att samla upp sig när man kommer försent

kan ingen förstå att jag kan inte mår för illa

tvingad att ta sig igenom dörren

sen mår illa darrar på munnen

Äntligen framme en suck ljuder 

tack för att jag håll mig själv stången

en nu en pärs jag vann över ångesten




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-15 14:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden går in och berör på djupet! kram
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson