Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart har stjärnorna gömt sig?

Vart tog stjärnorna vägen

de glittrar så underbart i skyn

likt diamanter på den nygiftas ring

vackra som ögonen på ett barn när tomten visar sig

 

Solen har gömt sig ses inte mer

dess underbara ljus

som ger oss styrka värmer vår själ

ger oss energin att mötas utomhus

skratta tillsammans under ett parasoll

 

Här står jag väntar där på er

känner saknade för varje sekund

när ni återvänder ska allt ordna sig

energin som ad medecin in i varje lund

 

Grönskande ängar där vi lyckligt kan vila

solen strålar värmer oss en stund

när vita moln svävar förbi

värmer moder jord med all kärlekens vackra fyrverkeri

 

När natten nalkas värmer vi oss hos varandra

tittar på det vackra skådespeleri som himlen ger

stjärno tindrar lilla stora björn karlavagnen

det är tellus nattliga frieri




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-17 16:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina funderingar...längtan till ljuset...
vackert...
2014-12-19

  Lars Hedlin
En mycket fin och varm text som jag tar till mig i hjärtat ;) kram
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson