Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårslöfte

Fred på jorden vill jag det ska vara
- bara så ingen tror jag är emot

Och så ska alla äta sig mätta varje dag
- för det är ju det som är normalt

Alla ska få som de vill förstås
- så länge det är vi som bestämmer

Frihet är det bästa ting, sa han ju
- att sökas, alltså, all världen kring

Ha, det ska man ha
- så länge ingen har mer än jag

Arbete är fint och bra
- speciellt när du sliter och jag får lönen

Alla har rätt till sin åsikt
- så länge min egen omfattas av alla

Nytt är året då jag ska förbättra världen
- med en macka till över tidningen




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-30 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP