Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

I nattens ensamma vila

går tankarna runt

du får ingen vila

önskar att tiden stod stilla en stund

 

När livet enbart går i dalar

inga positiva toppar 

en sörja du önskade regnade bort

 

Ingen annan en ditt ego

kan hitta en anledning

till att somna

sen vakna igen




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-02 04:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och nära..kramar till dig
2015-01-03

  Rise Little One
Ett jobbigt tillstånd som man vill så gärna bli av med!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson