Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxen mobbing är det okej?

Politikerna grälar ocr resonerar

mobbing i skolan får icke existera

 

Vi vuxna domderar

alla är lika värda 

så lyssna nu ni ynre sluta bombardera

 

Sen kommer skvallret

vuxna människor inne grej

vilket gör att allt vi säger är helt okej

 

Vi kastar stenar

vi går i grupp

stackars sate som vågar sig upp

 

Din lilla skit

håll nu käft

för vi är vuxna

allt vi gör är att hjälpa dig

 

Svika någon det får vi ej

vita lögner nej vi kör med raka just om dig

 

Hur ska vi annars bli av med de vi inte tål?

Det är gruppens enda mål!

 

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-16 16:46



Bookmark and Share


  Connie
Bra, riv tigandets mur! Det är dags att vi sätter ner foten!
2015-01-19

  Lars Hedlin
Det är inte ok med mobbning vem det än gäller..kram
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson