Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla underbara människor på poeter.se

Mitt liv har befunnit sig en mardröms dvala

utan era kommentarer, applåder ,viskningar 

men även kramar

skulle mitt liv sakta gått under.

 

Ni har fått mig att skriva det jag känner

skakat på mig gått vidare trots en sorg men även saknad

av livet  sol som finns även i svåra stunder om man inte blundar

utan öppnar ögonen ser de underbara som just ni har omgett mig med

 

Jag är er tacksam mång falt

önskade jag hade orkat ge

läsa applådera kommentera

många fler

 

Så här kommer en hyllning till just er

vissa av er faktiskt lite mer

ni kommer alla finnas i mitt hjärta

i mina minnens varma gömma

er kärlek är aldrig att förglömma

 

Har jag glömt att läsa någons texter

så tro mig inget val jag velat göra

utan orkens mardröms röra

 

Glöm aldrig att just du är unik

att dina dikter är specifik

alla människors dikter magnifika en gåva

Helt makalösa viktiga i all evighet

låt ingen annan ge kritik för det är bara just du som vet

hur dina dikter ska formuleras eller stavas

 

Till er alla en ros av kärleken från livets gåvor

En stor applåd som vill dela med er av ert inre spectra

jag bugar ödmjukt just för er 

änglar som av ödmjukhet har gett mig så mycket mer

en jag kanske förtjänat.

 

Kärlek från mig till er förevigad i rosens rödaste färg 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 456 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-18 12:54



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Underbart skrivet av en underbar medpoet Stor Kram!
2015-02-06

  Lars Hedlin
JA och du är en underbar och varm själ min fina vän..kramar om dig länge! TAck för att just du finns <3 :)
2015-01-20

  Connie
Så fint beskrivet! Vacker hyllning till alla poeter här! Kram <3
2015-01-19

  Rise Little One
Fina orden från hjärtat! Kärlek till dig med vännen <3
2015-01-18

    Lena Söderkvist VIP
Vackert skrivet, tack för orden. De är balsam för många, tror jag. Och så KRAM förstås!
2015-01-18

  Teresia Ridell
Så fint och vackert och ja denna känslan delar även jag. Brukar säga att detta är mitt "andningshål".

2015-01-18

  stig wikman
OJ , så fint.
Ja , jag känner
det samma .

En fantastisk
poesisida detta .

KRAM Å APPLÅD.
2015-01-18

    maija tuori

Så underbart vackert ödmjukt text !
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson