Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att drunkna en smula...

Att känna ensamhet mitt bland vänner

deras dörrar står alltid på glänt

men tyngden av sorg får mig att stanna

min egen dörr förblir stängd

 

Att höra vännens positiva ord

kom till oss 

hoppa ombord

känna viljan

samtidigt som tankarna virvlar

nej nej nej

 

Är det vår eget fel när vi drunknar

en bit varje dag

det är vårt eget fel att det ekar

när orken tryter man känner sig lam

 

Då är det vännerna man saknar

 

Har vi en vän under samma tak

ge den hjälpande hande

låt ingen drunkna i sitt eget hat

ta dig tid att finnas 

dag för dag snart  finns ingen livboj kvar

då ligger  sjön blank så stilla

då finns inger ånger kvar




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-05 14:07



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKRA RADER
OCH SANNA .

kram till dej , SUSS.
2015-02-06

    ej medlem längre
Tänkvärt! och bra..
2015-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2015-02-05

  Rise Little One
Igenkännande rader!
2015-02-05

  Lars Hedlin
En text som berör mycket inom..kramar till dig <3
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson