Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min dator är du levande


Du flyttade in i mitt hjärta
utan att fråga om lov

I min dator är du levande

Där du en gång huserade
är det öde och tomt

I min dator är du levande

Ibland ser jag dig logga in eller ut
betraktar dig i smyg

I min dator är du levande

Jag vill inte försöka mer
jag kapitulerar

I min dator är du levande

Dialogernas tid är äntligen över
Monologernas tid dog ut
med de sissta dinosaurierna

I min dator är du levande

Minnena av dig suddas aldrig ut
Lev väl min älskade




Övriga genrer av solglimt
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-04-12 17:00



Bookmark and Share


  Linda Antoinette
Helvete vad du är bra!
Jag känner det där just nu!
Känner igen mig i hur man tyst och stilla
"betraktar" på avstånd genom datorn.
Det gör så ont...
2006-04-30

  Sören
Klarar inte av att kommentera dikten konstruktivt. Den väcker en massa känslor. Den är min värsta mardröm. Tack!!!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt