Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inget betyder

Ville möta dig där nere.
Där nere, där inget men ändå allt har betydelse.
Jag talade med dig.
Jag förlorade min andning i paniken, då när jag talade med dig.
Gav dig krossade bokstäver men ändå inte ett ord.
Du gav mig dina händer, höll mig nära ett ögonblick innan du gick.

Du tog med mig mina ord men älskade det var inte orden jag ville ge.
De lever kvar här i rum som inte är mina.
De bäddar sorgen i min bädd var kväll jag måste släcka ner utan dig.
Du tog med mina ord hjärtat men meningarna trasar sönder min själ här.
Jag ville möta dig där nere. Där ingenting betyder något men ändå är allt.

Hör människor som talar om kärlek, hör som i en dimma de som talar om tid.
Jag hör men ingen hör mina protester, mina skrik...låt mig vara!
Att hjärtat slår kring en ring som bär ditt hjärtas röda färg är det jag hör.
Att stjärnor slåss ovanför är det som färgar min himmel ikväll.
Att jag fortfarande andas måste vara ditt val.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-10 19:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så mycket känslor ..så bra skriftat! kram
2015-04-12

  Lasseman VIP
Wow så bra text Suzy.. värmer
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna