Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar gärna långholmen för dig.


Det krävdes tre män
och fyra valium
för att hålla nere mitt vansinne

Det krävdes två dörrar
och fem fönsterglas för att hålla mig kvar.

Det krävdes en kula för dig att dö.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 581 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-11 23:05



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hello Maria läget

fint att se dej här
det lovar lite explo i den annars pensiodementa sidan

här åker man rakt in med fronten före så splittret yr

Du e så cool

Your friend Larsa
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja