Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mej å flyge

Di säjer
att dä finns
ängler i himmlen
sôm flyger ikring

Dä kan bli spännande
du mamma

För då kanske ja mä
får lär mej å flyge

Å då ska ja ta dej mä
på en sväng




Fri vers av Lilla trollet
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet