Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten ifrån verkligheten

Sitter på parkbänken igen
så mörkt det är - bara gatlamporna prydar
håller en cigarett i handen
så liten och rund
tar min tändare så blå
tar tummen och drar ett drag
elden flammar upp och jag tar cigareten
sätter den på mina fuktade läppar
tänder cigaretten drar in djupa andetag
drar in mig mardrömmens gift
men ändå är det en flykt
en flykt ifrån verkligheten..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-04-28 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet