Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets utkanter

 

Sju svarta svalor

 

ekar mellan tomma hus

 

döden kom till byn

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-01 17:11



Bookmark and Share


    vindherde
Gillade denna en hel del. Känns som en invokation till en svart sagovärld. Mysig i sin ryslighet.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman