Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Polemik med ordvrängeri i österåker... Illustration: Bilden kommer från boken "Kärleksögonkast" där jag illustrerat Ryszard Golebiowskis poesi och varit redaktör för...


Stavning i Österåker

Åker buss i Österåker

svensk språkövning

äkta integrerad i hjulhuset

 

närmar oss denna polemiska

hållplatsnamnsvendetta stava gård...

G å r d

 

sen kommer stava backe...

B a c k e

 

å så var det stava värdshus...

V ä r d s h u s

 

Alla på bussen kollar Snett...

 

Busschauffören ler i mjugg

Barnet skrattar högst ....

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 21:25



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Visste inte att det fanns ett världshus i Stava ;)
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP