Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju släta stenar

 

Alla dina vindar

som du odlar i din blick

ger jag näring

när du blåser mellan mjuka läppar 

små ilningar längs min ryggrad

 

sju släta stenar i min hand

och nio sekunders andlöshet

av sidenlätta strykningar

små kittlingar i min mage

 

och de gropar som finns

är endast till för mina fingertoppar

att följa

från nyckelben till höftben

och jag ger dig

mina blickars näring

 

sidenlätta strykningar

tolv minuters kärlek

 

sju släta stenar och dina vindar

fyller hela rummet 

när du

låter läpparna omsluta mig

andas silkeslen fukt

mot sträva lakan

och mig




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-05-01 19:08



Bookmark and Share


  aftermath
mycket vackert. stilfullt!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman