Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på samma bänk som då

 

vi skulle ha suttit tillsammans igår

sneglat

vänt bort blickarna

skrapat skorna i vintersanden

och pratat

 

som vi gjorde förut en gång

 

vi visste inte då

att någon

för länge sen

målat oss nakna på samma bänk

 

jag sittande med hakan vilande på knäna

huvudet på sned

du maskulint bredbent

med höfter och bröstkorg

mot mig

 

våra ögon målade han med längtan

åtrå

och hetta

men händerna nådde inte fram

handflatorna tryckta mot en vägg av glas

 

vi skulle ha suttit på den bänken igår

nu när vi inte längre

lever

i en tavla

 

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-05-02 11:01



Bookmark and Share


  sol
mest läst dina hemmaskildringar.
den här målar verkligen fram känslor i mej..

vacker.glasskivan. målade nakna.vintersanden.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman