Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hennes öppna dörrar

 

fjärilslätta brisar ger gardinerna liv

vita som nattmånen

sköra som livet 

 

och kvinnan med de vackra händerna

stryker tankfullt

en slinga hår ur ansiktet

 

hennes fingrar om ditt huvud

och leran

formationerna

hennes skapelser som växer fram

ur kärleksfulla rörelser

 

och du är fulländad

precis när solen landar vid din skuldra

ditt lätt böjda huvud

och barnet på din arm

 

hon med de vackra händerna

skulptrisgudinnan

tog fram det vackra i livet

mellan sina fingertoppar

 

 

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-05-02 14:49



Bookmark and Share


  Daemon
"fjärilslätta brisar ger gardinerna liv
vita som nattmånen
sköra som livet"

jäkligt schysst skrivet!
2006-05-02

    seymour
Detta berör mig.

Tack.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman