Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som det känns

 

 

 

 

bubblorna i oss

 

ett glasblåsarandetag

 

av kärlekshetta

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ensamma mamman
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-02 16:44



Bookmark and Share


  abbe nilsson
wey, vilken härligt luftig dikt. jag får en schyst känsla av bubblande kärlek!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman